Fizetési adatok

A választott csomagod: 444 közösség.
1. Add meg az emailedet
2. Milyen úton fizetnél:
3. Egy összegben fizetendő: Ft.
Számlázási adatok:
Elakadtam az előfizetéssel, segítsetek. add
Ha elakadtál a vásárlásban kérünk ellenőrizd, hogy van-e megfelelő fedezet a bankkártyádon, PayPal-odon, vagy nincsenek túl erős limitek beállítva rá. Ha látszólag minden rendben és így sem sikerül előfizetned, érdemes később újra próbálkoznod, vagy írj nekünk a elakadtam@444.hu címre és segítünk.
Hogyan lesz 444 felhasználóm? add
Ha korábban csatlakoztál a KÖR programunkhoz, az ott megadott email cím és jelszó párost itt is használhatod. Ha pedig nem volt korábbról regisztrációd, a csomag választási folyamat során ez automatikusan létrejön majd.
Az előfizetésem megújul? Lemondhatom? add
Az előfizetéseink alapból megújulók, de bármikor lemondhatod őket egy kattintással. Ehhez be kell lépned a 444-es profilodra, ott az előfizetések menüre, majd a lemondás gombra kattintani.
Már van előfizetésem, de nagyobb csomagra váltanék. Mit tegyek? add
Bármikor választhatsz az aktuális csomagondál nagyobb előfizetést. Ehhez nem kell megvárnod a jelenlegi előfizetésed lejáratát: ha az oldalon nagyobb csomagot választasz, a váltás azonnali lesz, a fizetés során pedig a korábbi csomagodból hátralévő napok értékét automatikusan levonjuk a nagyobb csomag díjából.